Nieuws

Laatste nieuws!

BrandLoyalty ook de komende 3 jaar hoofdsponsor Vestingloop

Met de ondertekening van het sponsorcontract door BrandLoyalty is tegelijkertijd het startschot gegeven voor de inschrijving van de 13e editie van de BrandLoyalty Vestingloop ’s-Hertogenbosch. Hèt gezelligste hardloopevenement van Zuid-Nederland.Stichting Vestingloop is ambitieus en wil groeien. De verbintenis van hoofdsponsor BrandLoyalty draagt dan ook zeker bij aan een financieel gunstig klimaat om de toekomstplannen te verwezenlijken.

In aanwezigheid van Maurice Horsten (bestuursvoorzitter Stichting Vestingloop) en Claudia Mennen (CFO BrandLoyalty) is vandaag de samenwerking voor wederom 3 jaar beklonken. Maurice Horsten: “We zijn we zeer verheugd dat we ook de komende 3 jaar op de steun van BrandLoyalty mogen rekenen. Natuurlijk op financieel gebied, maar zeker ook gezien hun affiniteit en opgedane kennis in de topsport. BrandLoyalty is dan ook een fantastische partner om onze doelstelling te realiseren: een onderscheidend en laagdrempelig evenement zijn in een verrassend vestingstad decor. Met een sterke vitaliteitsboodschap en –programma.” Claudia Mennen: “BrandLoyalty gelooft dat mensen beter presteren in hun werk als ze zich lichamelijk oké voelen. Daar past de Vestingloop helemaal bij. We verbinden niet alleen onze naam aan het evenement, we dagen onze internationale collega’s en relaties uit om het maximale uit zichzelf te halen. Ik benadruk specifiek internationale collega’s, want collega’s vanuit de hele wereld doen mee. Daarnaast denken we mee met de organisatie om dit unieke evenement naar een volgend niveau te tillen. We kijken uit naar de 13e editie!”

1B2U3056.jpg?hash=1cf4905266c26e5e


Zet je hardloopschoen bij Run2Day!

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan de 1 km Kids run. Rennend door de stad en met rode konen finishen aan de voet van de Sint Jan. Een parcours om van te dromen en een leuke en gezellige plek voor je ouders, opa's en oma's en vrienden om je aan te moedigen. Kinderen kunnen tot en met 26 november hun hardloopschoentje met gedichtje bij Run2Day (Van Berckelstraat 2) zetten. Wellicht heeft Sinterklaas bij het ophalen van de schoen op woensdag 29 november wat de in de schoen gestopt!


Videobeelden van jouw Vestingloop 2017 terugkijken? Lees verder

Jouw Brandloyalty Vestingloop terug kijken op diverse punten langs het parcours? Dat kan! Hoe deze beelden te bekijken?

Stap 1: ga naar de uitslagen pagina van Brandloyalty Vestingloop.
Stap 2: zoek de persoon waarvan je de beelden wilt raadplegen.
Stap 3: klik op het camera icoontje. Vervolgens worden alle videobeelden van de start tot de finish getoond op de pagina van BrandLoyalty Vestingloop.
Stap 4: Bestel je race op HD kwaliteit en leg deze voor eeuwig vast. Klik op de 'DOWNLOAD RACE (NL)" button aan de linkerkant en volg de stappen in het bestelformulier.

Uiteraard kun je jouw persoonlijke video ook delen via Facebook en Twitter. Klik hiervoor op de social media buttons links in de videoplayer. Deze service wordt je aangeboden door de organisatie van BrandLoyalty Vestingloop en MySports Vragen? info@mysports.tv


Meer nieuws >